nl-NL English (United States)
Wie terugkijkt, heeft geen toekomst

Het platform stimuleert een open en brede gedachte. De sleutel is kennis opdoen en kennis delen. We werken samen met bestaande kennispartijen, bedrijven en overheden. Vraagstukken over mateiaal speelt in alle ketens raken. Het betekent loslaten van stellingen, bewezen posities en belangen en bereidheid om echt bij te dragen. Want wie terugkijkt, heeft geen toekomst.

 


Kennis

Welke onderzoeken zijn relevant, en interessant voor ons? Dit platform maakt voor haar leden multidisciplinaire kennis vrij die bij verschillende universiteiten en kennisinstellingen aanwezig is. Die kennis wordt actief met bedrijven in de materiaalketen opgepakt en behandeld. Niet alleen de wetenschap staat in de schijnwerpers: opvallende praktijkcases komen ook aanbod.

 

 

Trends

Wat gebeurt er op grondstoffengebied? Wat is een grondstoffenrotonde? Het platform volgt actief de laatste ontwikkelingen in Den Haag, de Tweede Kamer, en in Brussel. Daarnaast zoekt het platform naar de laatste ontwikkelingen en nieuws uit de markt. Het platform verzamelt de informatie en deelt dit met haar community.

 

 

 

Samenwerking

Grondstoffenbeheer is een complexe zaak. Dit gaat veel bedrijven in de materiaalketen aan. Het kennisplatform zet een industrieel netwerk op, gericht op samenwerking tussen bedrijven. Verschillende expertises binnen universiteiten en kennisgroepen werken samen in het kennisplatform, om zo het grondstoffenbeheer multidisciplinair aan te pakken. De overheid is bij deze aanpak een belangrijke gesprekspartner.


Aanpak

Het kennisplatform werkt samen met overheid en bedrijven op een breed vlak. Activiteiten worden daarbij projectmatig aangepakt. Heeft uw bedrijf vragen over verantwoord grondstoffenbeheer? Het kennisplatform beschikt over veel wetenschappelijke kennis en een netwerk van ervaren wetenschappers om uw bedrijf daar mee te helpen.

 
Copyright 2012 PrivacybeleidGebruiksovereenkomst